tiistaina, syyskuuta 16, 2008

Telepatiaa!


Hahaa! Mulla on puikoilla täsmälleen sama Araucania kuin Tuijalla käsimöimissään: telepatiaako? Tikuttelen vauvan sukkia kaverin vauvalle. Ensimmäinen on valmis, mutta kärki menee purkuun. Minun oli tarkoitus tehdä se samalla roosalla kuin kanta, mutta unohdin. Lisäksi kärki on mielestäni liian pitkä ja liian teräväkärkinen. Yritän ehtiä korjata asian ennen viikonloppua ja kaverin tapaamista.

Araucanian lanka muuten on aivan ihanaa! Pehmeää, helppoa neuloa ja värjäys harvinaisen onnistunut pätkävärjätyksi langaksi, joita normaalisti inhoan. Odottamassa on vielä yksi kerä sinisävyistä lankaa.

Tiistai on jumppapäivä. Jumppa-avuksi tarvitaan omena. Puumme ovat nuoria, joten omenoita saimme tänäkin vuonna vähän; ei niistä jumppavälineeksi piisaa. Täytyi siis tehdä oma. Omena päivässä pitää lääkärin loitolla.

1 kommentti:

Jaki kirjoitti...

Hei,
Kiva blogi sullakin! Tama lanka nayttaa ihan samanlaiselta, kun yksi lankakera mun neulontalaukussa, mika keraa polya kaapin nurkassa. Kunpa saisin jostain inspiraation aloittaa, niin kylla se siita sitten ihan omalla painollaan menisi. Saas nahda. Hei, voinko linkittaa sun blogia?