perjantaina, tammikuuta 07, 2011

Ihan mahottomia tyyppejä


Viikon verran yritin kuvata näitä pipoja typyköiden päässä, mutta eipä millään meinannut onnistua: ihan tyhmää, mulla ei oo lupaa (sen syyn kyllä ymmärrän, mutta siitä ei ollut oikeasti kyse), ei ehi, just joo. Tätä kuvaussessiota varten yritin houkutella tyttöja ulos valonrippeiden äärelle, mutta eihän se käynyt. "Sillä ehdolla, että saadaan olla tässä ja Adam tulee kuvaan." Siis Adam Lambert, jos joku onneton ei satu tunnistamaan. Niinpä annoin periksi ja räpsin minkä pystyin, kun tytöt heiluivat ja kikattivat. Ekalla tähtäysyrityksellä he pyysivät minua kertomaan juuri ennen kuin otan kuvan ja kun tein työtä käskettyä, he nappasivat juuri sillä hetkellä myssyt pois päästään. Hahhah, äitejä on tooosi helppo huijata ja minulla on taas muutama harmaa hius enemmän.Sitten operaatio kauluri, huoh. Tuon seesteisempää kuvaa en siitä tyttären kaulalla saanut, mutta näkyyhän Adam ainakin.


Myssyt: peruspipoja ilman sen kummempaa ohjetta
Lanka & puikot: Cornelia Tuttle Hamiltonin Heaven's Hand Wool Classic, käsin värjättyä villaa, alle vyyhti per pipo & Addin pyöröt 3,5 mm (muistaakseni)

Kauluri: Eternity Scarf (hieman soveltaen, koska langan tiheys oli eri kuin ohjeessa)
Lanka ja puikot: Abuelita Merino Silk (60 % merinoa + 40 % silkkiä, on muuten unelmalankaa kauluria varten), vajaat kaksi vyyhteä + Addin pyöröt 4,5 mm (muistaakseni)

Ravelryssä: pipot ja kauluri


4 kommenttia:

AnniKainen kirjoitti...

Tämä oli sellainen hyvän mielen postaus :)Pipot ja kauluri näyttävät hyviltä just noin kuvattuna!

Tuija kirjoitti...

Kiitos Annikainen! :)

katya kirjoitti...

Hih, kivoja päivityksiä kaikki kolme viimeistä :) Höpsöjä tyttöjä, huvittavia lintuja ja kivoja joulukuvia.

Tuija kirjoitti...

Kiitos kiltti serkkuseni! :)