lauantaina, joulukuuta 13, 2008

13
Poikieni joulukalenteri on jo monta vuotta ollut sukkakalenteri. Aiemmin olen ostanut kummallekin Legon, jakanut osat ja ohjeet 24 osaan ja pussittanut kalenterin "luukuiksi". Tänä vuonna vanhempi ei enää halunnut Legoa ja nuorempi halusi Legon muuten, joten paketoin suklaata.

2 kommenttia:

Peanut kirjoitti...

Meillekin tulee ensi vuonna joulusukat, kun on jo kolme avaamassa. Nykyisessä kalenterissa on niin pienet lokerot, ettei sinne saa ängettyä edes kolmea suklaata. Niin ja se oma avausvuoro tulee kolmella liian harvoin.

11 kuukautta olis siis aikaa suunnitella ja tehdä :)

Tuija kirjoitti...

Miten olisi kuusikalenteri...? (Kiitokset mukavasta kommentista!) Sori, olen tunkemassa niitä kuusia nyt joka paikkaan, mutta itselläni käväisi sekin ajatus mielessä. Viime vuonna veivasin neuleveivarilla kalenterillisen pieniä neulepussukoita, jotka ripustin pienillä pyykkipojilla naruun. Aika vaikea vaan keksiä isommille lapsille kiinnostavia ja "tyydyttäviä" yllätyksiä, jos haluaa pysyä jossakin kohtuudessa. Legohommiakin meillä on harrastettu, mutta niidenkin aika alkaa olla meillä ainakin isomman lapsen kohdalla ohi. Tänä vuonna kalenterista on tullut jatkotarinan pätkiä ja namia.