keskiviikkona, toukokuuta 02, 2012

Vappupipo


Ylioppilaslakki kiristää ja tuntuu muutenkin turhalta, tohtorinhattua minulla ei ole (eikä se edes kuulu vappuun), joten pitsipipo päähän vaan.


Kuvausassistentteja riitti eilisellä Lintsi-retkellä joka lähtöön. :)


Pipomalli: The Shetland Traderin Norie
Lanka: Dropsin Baby Merino (väri 20), 1 kerä
Puikot: Addin pyöröt 2,5 & 3,0 mm
Pieni modaus: Aloitin kutomisen Rikke-piposta hyväksi havaitulla German Twist Cast-on -aloituksella ja pienemmällä puikkokoolla, jolla tavalla vältin lisäykset reunaosan jälkeen ja reunasta tuli mukavasti rikkemäisen joustava.
Ravelryssä

5 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Näyttää mukavan lämpöiseltä vappupipolta! Keskustelimme eilen vappubrunssilla seurueessamme samasta ongelmasta, mutta emme löytäneet siihen ratkaisua. Ilmeisesti pää jotenkin merkillisesti kasvaa lakkiaisten jälkeen, tai sitten lakki kutistuu. Laukkusi näyttää tutulta. Onko se Lumi Supermarket Bag Eco?

AnniKainen kirjoitti...

Ahaa, en siis olekkaan ainut, jonka yo-lakki on kutistunut tai pää kasvanut sitten nuoruusvuosien. Pitsipipo on paljon parempi vappupäähine ja ainakaan sen kiristämisestä ei tule pääkipua jota muutoin saattaa esiintyä vapun aikaan :) Kiva malli ja assarit kans. Teitä taisi olla aika paljon siellä Lintsillä?

Tuija kirjoitti...

Mia: Minä hankin aikoinaan jostain syystä jo valmiiksi tosi pienen ylioppilaslakin. Kaupungista ei edes meinannut löytyä muka tarpeeksi pientä. En ihan tajua itseäni...

Joo, laukku on juuri tuo mainitsemasi ja se on ihan lemppari. Lumi-laukut saavat muutenkin pääni sekaisin, epäilen, että ovat kyllästäneet ne feromonilitkussa. ;-) Onko sinulla kenties samanlainen?

AnniKainen: Meitä oli retkellä kolme tyttöä, yksi poika ja minä. Ja mukavasti kaikki sujui, vaikka kuvien perusteella mopo ehkä näyttää karanneen tätösen tassuista. :)

Mia kirjoitti...

Joo, minäkin pidän kovasti Lumi Supermarket -laukuista, ja minulla on niitä kaksi: sininen M-kokoinen ja musta XL. Haluaisin niille vielä pikkusisaren (XS tai S), sillä mielestäni naisihmisellä ei voi olla liikaa laukkuja, eihän? ;)

Tuija kirjoitti...

Mia: Samaa mieltä olen, laukkutarpeita riittää. :D Tunnustan, että minulla on Lumi-lompakko ja yksi pikkulaukku, ja sitten on Mhannin iso veska kuorolaukkuna. Sinne pitää mahtua nuottikansio, popot, kaapu ja usein muutakin. Nyt vaan harmittaa, että tuosta kuvan laukusta on vetskari vähän rikki, ja mietin soitanko Lumille vai vienkö tavalliseen suutariin.