maanantaina, huhtikuuta 09, 2012

Kevään merkkejä


Tuija kutoo yhä harmaita talvivermeitä, varsinkin sellaisia, joita on aikonut kutoa jo monta vuotta. Meni nyt tässä vaan vähän aikaa metsästäessä ne  juuri oikeat kengät, joiden sisään mahtuu villasukka ilman kuoliota. Ja sattui sitten löytymään saapaslörtsykukiksi optimoitu ohjekin. Kiva! Ohjetta tosin noudatin lähinnä viitteellisesti ja pituuden sovitin näille popoille. Olenpahan nyt sitten valmiina ensi talven pakkasille.


Malli: MiaKian Big Fat Rib -sukat
Langat: sukkaosa Cascade Yarnsin Heritagea ja varsi Dropsin Baby Merinoa
Puikot: Addin pyöröt 2,5 & 3,0 mm
RavelryssäTuija inspiroituu juuri ennen nukkumaanmenoa lähes 20 vuotta sitten henkituista puuhelmistä. Lukkosysteemi on ruma, mutta piilotan sen hiusten alle.


Tuija päättää olla ostamatta Arnen ja Carloksen pääasiäiskoristekirjan, mutta menee kuitenkin hypistelemään ja loput voi arvata. Pyöräytin sitten yhden munan. Lanka on Novitan minikerälankaa, joka on ehtaa akryyliä. No ei sillä muuten väliä tässä tapauksessa, mutta kyllä sen huomasi kutomistuntumassa. Vähän myös harmittaa, että homma meni sen verran nitkutuksen puolelle, että yksi hieno, kaunis, suloinen koivupuinen sormikaspuikkoseni katkesi matkan varrella. Nyyh.
Ravelryssä
 

Aurinkoista 2. pääsiäispäivää!

3 kommenttia:

helena kirjoitti...

Vai Arne ja Carlos... Mä en sortunut, vaikka tuppaan olemaan "kerää koko sarja" -tyyppiä. Sukkia tarvii myös ensi talvena ja itse käytän villasukkia läpi vuoden. Helmet ovat hienot ja betonivati(?)niiden alla upea. Saisikohan Snurresta uusia puikkosia???

Tuija kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tuija kirjoitti...

helena: Ne oli varmaan ne kivat kevätvärit ja hassu pupu, jotka mun selän katkaisivat, puuh. Mutta en jaksa katua, ehkä ensi pääsiäisenä teen sen pupun tai tytär tekee, jos vaikka innostuisi siihen mennessä kutomaan. Betonilehden olen raahannut Tukholman Rosendalin puutarhasta monta vuotta sitten. Ja juu, se Snurre pitäis katsastaa...