torstaina, marraskuuta 24, 2011

Täydellinen suunnitelma

Tuleva lauantai on varattu siskosten perinteiselle jouluretkelle. Tänä vuonna suuntaamme heti aamusta Paimioon Adalmiinan helmeen ja sieltä Turun houkutuksiin. Listalla on mm. joulumarkkinoita ja Carl Larssonia ja mitä vaan sattuu nokan eteen tulemaan. Tärkeintä on haistella joulutunnelmaa. Tehdään mitä ehditään ja välissä tarvitaan hyvää* kahvia ja teetä, mikä muuten, kun nyt tuli puheeksi, on retkillämme osoittautunut yllättävän vaikeaksi yhdistelmäksi. Meinaan, että samasta paikasta saa harvoin molempia. Vinkatkaa, jos tiedätte Turusta sellaisen paikan.*Hyvää kahvia = kunnollisella espressokoneella tehtyä oikeata vahvaa kahvia maidolla tai ilman
Hyvää teetä = oikeassa lämpötilassa haudutettua laadukasta mielellään mustaa teetä (Tuija, tämän enempää en osaa teetoiveistasi sanoa, sori)

5 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Paitsi että ei mustaa, vaan jos vaikka noin 20-prosenttisesti hapetettua tuoksuvaa oolongia saisi. Milk oolong kelpaisi myös. :)

AnniKainen kirjoitti...

Oi kun kuulostaa mukavalta ja asenne on kohdallaan :) Tunnelmallista reissua teille.

Saija kirjoitti...

Tuija: tiesin että pieleen menee ;-)
Annikainen: kiitos. Toivottavasti ei tule ihan kamala koiranilma.

virssu kirjoitti...

Pakko vinkata, että Turun seudun parasta espressoa saa Halikon moottoritieliittymässä olevasta Design Hill-myymälästä. Aivan ehdoton paikka loistavine tarjoiluineen ja suklaineen herkkuineen. Tämän paikan takia kannattaa jo hieman poiketa ajoreitiltäkin :)

Nimim. onneksi asumme lähellä

Saija kirjoitti...

Hei Virssu, kiitos vinkistä!