maanantaina, heinäkuuta 13, 2009

Paluu arkeen

Kaksi viikkoa lomaa Italiassa ja Kroatiassa on takana. Mieleen jäivät päällimmäisiksi lämpö, aurinko, ystävät, vuorten mahtavuus ja meren mahti.

Sirmione, Gardajärvi


Marmolada, Dolomiitit, Italia


Porec, Kroatia


Kutominen ei matkalla maistunut. Tämä kulki mukana uskollisesti, mutta innostuin vasta matkan viimeisinä päivinä. Ja sitten huomasin unohtaneeni reunuksen vaatimat pienemmät puikot kotiin, joten kassiin se jäi. Viimeistelin lämmikkeen eilen kotosalla, mutta siitä toiste.

Palasimme perjantaina, lauantaina oli tiedossa Tehosekoittimen keikka Tammerfesteillä. Jotain kivaa päälle pantavaa piti löytää, joten pojan vanhat farkut saivat lauantaiaamuna uuden elämän farkkuhameena, jollaista en kaupoista ole löytänyt.

Tästä lähdin (sori, vihaan itsekin näitä keltaisia kuvia)

ja tähän pääsin. Jätin tarkoituksella reunat rispaantumaan helmasta ja kiilan reunoista.


Yhteenveto: hame on juuri oikean mittainen ja juuri sopivan leveä, jotta siinä mahtuu mukavasti liikkumaan. Vyötärö, jolle en tehnyt mitään, on hieman poikamaisen muotoinen minun vartalolleni, mutta menettelee vyön kanssa. Tykkään, tätä tulee varmasti käytettyä.

Ja muuten: Tehosekoitin oli täyttä rautaa!!!

4 kommenttia:

Tytti kirjoitti...

Vaikuttavia matkakuvia!
Ja hametuunaus on hieno. Kiva idea jättää helma rispaantuneeksi.

katya kirjoitti...

Niimpä, samaa mieltä oon minäkin molemmista asioista! Voih, mitä maisemia... Kyllä sitä ens talven reissua vois oikeastaan alkaa miettimään.

Oon itsekin miettinyt tuollaisen hameen väsäämistä. Aika kätsyä, kun ei tartte tehdä vetoketjuhalkiota (mulle se kaikista hermoja raastavin osuus hameen tai housujen teossa) vaan se tulee kuin kaupan päälle. Ja takahelman kellotus on muuten myös just mun makuun!

Saija kirjoitti...

Kiitti kiitti. Maisemat olivat vaikuttavia. Tykkään vuorista tosi paljon vaikka serpentiiniteillä välillä meinasi heikottaa. Ja tässä hameessa parasta oli juuri se, että ei tarvinnut tehdä vyötäröä eikä vetoketjuhalkiota. Helman kellotustakin voi hiukan tehdessä säätää itselleen sopivaksi. Helppoa kuin heinän teko!

Jaki kirjoitti...

Hieno konserttihame! Tuletkos tekee mulle samanlaisen U2 keikalle syyskuussa? Ihan kadehdittaa, kun paasit Tehiksen keikalle, multa jai taas sekin huvi kokematta, ei nae velipoikaa, eika ketaan muutakaan tana kesana... nyyh.

Upeita matkakuvia. Mulla on uusi kamera odottamassa kuvaamista, ensin pitaa vaan saada muuttolaatikkovuoret vahan pienemmiksi.