tiistaina, maaliskuuta 03, 2009

Jälkiä

Olemme saaneet viestejä siitä, että blogiimme on vaikeaa tai jopa mahdotonta jättää kommenttia. Otimme opiksemme, muutimme asetuksia ja nyt pitäisi onnistua.


Hiihtolomalla kävimme miehen, tyttären ja tyttären kaverin kanssa Tukholmassa tervehtimässä heppoja, ylemmässä kuvassa gotlanninrussi ja alemmassa shettis. Asustelevat Skansenilla. Sitkeästi narskuttelivat puunkuorta ja nilaa, joka varmaan oli se varsinainen herkku.

Matkalla ravintolaan yksi lipesi sivupolulle...

Nysta oli herkullinen lankakauppa pienen kävelymatkan päässä ydinkeskustasta, ja kuka voi vastustaa kun angorakanit hyppäävät syliin? Vielä puoleen hintaan... En minä ainakaan. Vihreä lanka on ruotsalaista pellavaa ja siitä suunnittelen tekeväni kesätunikan. Kirjanen on Cornelia Tuttle Hamiltonin Transitions, ja juuri tuo paita ja nuo sukat saivat minut kirjan hankkimaan. (Kirjan hiplaamista häiritsi vain mies, joka kehtasi soittaa ravintolasta ja kysyä, että mitäköhän sinulle tilataan...)


Katsokaa nyt tätä miten kisunen! Se puhelimen päässä ollut mies tosin miettii, että missäköhän itse kani värjöttelee karvattomana, viluissaan.

2 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Ihania lankoja olet ostanut, nyt vain odotellaan niiden päätymistä kuvan neuleeksi! Jospa kommentointi onnistuu, luulen että kyllä:)

Tuija kirjoitti...

Hyvin tuli kommentti perille, kiitokset!