lauantaina, syyskuuta 01, 2012

Inspiraatiota


Neuleinspiraatiota ja haaveilua. Kuolaan lähes jokaista villaista vaatekappaletta Nygård's Annan syysmallistosta.


Elbow'lta ilmestyi uusi levy, Dead in the Boot. Levyllä on b-puolia ja muita "jämiä". Näen hämärän, rähjäisten tiilitalojen reunustaman kadun ja haistan sateen, savun ja märän villan.


Syksy.

7 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Oikun näyttää herkulta tuo neule! Ihanaa syksyä :-)

Tuija kirjoitti...

Sini, kiitos samoin, mukavaa syksyä!

Anonyymi kirjoitti...

OI kun iskee minuun noi inspiskuvat! Ja Elbow nyt tietenkin, mutta sen tiesitkin.
Ja on se kumma kun muiden "jämät" olisi muiden timantteja!
Aivan loistava levy, taas tämäkin.

Anonyymi kirjoitti...

tulin vielä takaisin kun olin katsonut rauhassa ihan KAIKKI ne kuvat. AIVAN ihania malleja, niin hienosti stailattujakin ja ihan mun makuuni kyllä mustia miestenkenkiä myöden...ai että....

Tuija kirjoitti...

Piilomaja, juuuuuri niin. Ensin vaatteista. En todellakaan ole mikään supertarkka, viimeisen päälle stailattu tyylilyyli, vaikka tykkäänkin "kivoista" ja "tyylikkäistä" vaatteista ja designista ja kiinnitän ylipäätään huomiota muotoihin ja väreihin jne. (kiva ja tyylikäs ovat tietysti suhteellisia käsitteitä, kullakin on niille oma sisältönsä). Mutta Nygård's Anna iskee mut totaalisesti tainnoksiin. Olen käynyt kaksi kertaa niiden kaupassa Tukholmassa ja olisin voinut ostaa joka ikisen vaatekappaleen, jos olisin ältsin rikas. Vaatteet ovat siis aika kalliita, mutta ah, niin laadukkaan oloisia. Pellavaa, 100-prosenttista villaa, ajattomia malleja joissa on kuitenkin joku jippo, laadukkaasti valmistettuja... Ja ne kengät, ah. Mulla on melkein samanlaiset, italialaiset, nahkapohjaiset, kunhan raaskisin/osaisin käyttää!

Ja Elbow... Ne vaan on niin omia itsejään, vaikka tuulisi mistä suunnasta. Tahtoisin Manchesteriin. :)

Anonyymi kirjoitti...

No nyt kyllä puhut asiaa joka rivillä.
Googlasin kuvahaulla noita vaatteita ja huomasin joistakin vanhoista kesämalliston kuvista että kappas, olen ennenkin ihastunut näihin, ne oli sellaisia rannalla otettuja kuvia.

Kyllä hulluksi tulisin niiden liikkessä, olen varma.

Iski kauhee kutomisvimma että jos saisi aikaiseksi jotakin edes sinne PÄIN olevaa neuletta...

Kyllä sinne Manchesteriin pitäsi päästä. Säästä viis.

Piilomajan Kati

Tuija kirjoitti...

Kati, uskon, että sinulta kyllä syntyy jotain samanhenkistä: pelkistettyä, rouheaa, harmaata, tweediä... Semmoiseen on minullakin mieli, mutta seuraavaksi tartun ehkä tyttärelle lupaamaani neuleeseen.