keskiviikkona, heinäkuuta 18, 2012

Lontoossa I

Vietimme viime viikolla muutaman päivän Lontoossa. Lämmintä vaatetta ja sateenvarjo pidettiin lähituntumassa.


St. Martin in the Fields -kirkko ja kryptan kahvila ovat minulle keidas muurahaispesän hyörinässä.


Pitää kai London Eyekin kerran elämässään kokea. Mies suostui kyytiin vain samppajan voimalla.

Sitten päästiin asiaan:  Queen & Adam Lambert Hammersmithin Apollo-teatterissa. Tyttärelle Adam oli tärkein, meille muille ehkä kuitenkin vanhan kunnon Queenin muisteleminen. Meno oli semmoista, etä katto nousi ilmaan!

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Oi, miten hienoja kuvia Lontoosta! Tuo keikka varmaan oli upea kokemus. Olisin itsekin halunnut käydä katsomassa jotakin musikaalia Broadwaylla, mutta energia ei riittänyt lippujen jonottamiseen. Olisin käynyt mieluusti katsomassa Wicked -musikaalin.

Tuija kirjoitti...

Kiitos, Mia! Wicked onkin ihana musikaali, sekä minun että varsinkin tyttären suosikki. Helsingissä kävimme katsomassa sen kahteen kertaan ja viime kesänä näimme sen myös Lontoossa, mutta täytyy sanoa, että Helsingin versio voitti kaikin puolin. Se oli kuulemma ensimmäinen versio, jota ei tehty valmiin formaatin mukaan, ja siinä oli selvästi enemmän henkeä ja se oli hauskempikin. Laulajatkin olivat parempia, varsinkin Maria Ylipää Elphabana. Mutta juu, ymmärrän kaipuusi Broadwaylle, minäkin olisin haikaillut sinne. Ja kenties johonkin off-Broadway-juttuun myös.