keskiviikkona, kesäkuuta 22, 2011

PaahteinenKiva malli ja ihanasti soljuva lanka. Mitä muuta kesämielellä oleva neuloja kaipaa? Heippa, pörräilen juhannuksen viettoon!


Malli: Veera Välimäen Okra

Lanka: Madelinetosh, Tosh Merino Light (100 % superwash merino)
Puikot: Addin pyöröt 3,5 mm
Ravelryssä

***

Travel in Music -blogi on minulle uusi ja ilahduttava tuttavuus. Muusikot Eva ja Manu, suomalainen ja ranskalainen, matkustavat ympäri Eurooppa tekemässä töitä eri maatiloilla ja musiikkiakin syntyy. Suurin osa biiseistä taitaa olla heidän omiaan, kuten uuden Still Traveling -EP:n kappaleet. Italiassa he sattuivat Toscanaan Stingin maatilan lähistölle ja sen inspiroimana syntyi tämä.

6 kommenttia:

Nasti kirjoitti...

Olen tämän mallin tekemistä pohtinut siitä asti, kun lehti ilmestyi. Juurikin tuota samaa lankaa olisi jemmassa ja tämä sinun tekemä näyttää kyllä niin kivalta, että pitänee alkaa vyyhdit kerimään ja mallitilkkua tekemään... Ehkäpä tämä minun neulejumikin tästä aukenee :)

Tuija kirjoitti...

Nasti, harvoin tulee ostettua Modaa, mutta tämän mallin nähtyäni iskin heti kiinni. Ja sitten vielä Titityyhyn tuli Madelinetoshin lankoja, joista olen haaveillut. Täytyy sanoa, että lanka oli kerrankin mielikuvan veroista. Ihanaa neulottavaa. Luulen, että tykkään siitä jopa enemmän kuin ohjeen mukaisesta Malabrigosta. Neule-pläähistä ei ollut merkkiäkään tätä kutoessa.

essi kirjoitti...

Hieno lopputulos, etenkin tuo nappikiinnitys näyttää sitä hakasta paremmalta. Itsekin olen pohtinut saman mallin neulomista, vaikuttaa kovin näppärältä kesäneuleelta. Pitää vissiin laittaa nopeasti puikoille niin ei unohdu :)

Tuija kirjoitti...

Essi: Kiitos! En tosiaan halunnut laittaa hakasta, koska pelkäsin sen repivän neuletta. Tein sitten reunaan napinläven kohtaan, jonka kuvitelin olevan ok ja ihan hyvin onnistui.

Martza kirjoitti...

En ole käynyt blogissanne pitkään aikaan. Kyllä olet taitava ja ahkera käsityöläinen! Hienoja kuvia!

Olen täällä Martzana, kun perustin tänne Bloggeriin kirjallisuusblogin opsikelijoilleni. Minulla on ollut ongelmia saada kuvia näkymään. Asian selvittäminen jäi keväällä kesken...

Tuija kirjoitti...

Martza: Kiitos kiitos. Minullakin oli vaikeuksia kuvien laiton kanssa, mutta sain vinkin käyttää Firefoxia ja se todella auttoi. Ei takkua enää.