keskiviikkona, helmikuuta 09, 2011

Vihellellen


Kohta se tulee, Elbow'n uusi levy! Olen odottanut hartaasti ja Manchesterin herkkä mies näsäviisaine penskoineen lupailee nannaa.

4 kommenttia:

AnniKainen kirjoitti...

Voi miten kaunista! Minulla on tai siis oli sivistyksessä Elbown mentävä aukko. Ikinä kuullutkaan mutta onneksi edes nyt ja siitä kiitos sinulle :) Tämähän täytyy ostaa ilman muuta. Videokin niin tyylikäs.

Tuija kirjoitti...

Kiva että tykkäät! Elbow'n heput ovat soittaneet yhdessä parikymmentä vuotta ja bändi on arvostettu Briteissä, mutta Suomessa sitä ei kai kauhean yleisesti tunneta. Levykauppa X:n listoilla niiden levyjä näyttää kuitenkin onneksi olevan, uutuuskin jo varattavissa. Edelliseltä levyltä yksi lemppareistani on tämä: http://www.youtube.com/watch?v=_GzGMEvkjrI

Anonyymi kirjoitti...

Kuten varmaan tiedät minäkin olen odottanut vesi kielellä eikä kyllä varmaan tarvi pettyä.
Mulla on kaikki tähänastiset levyt ja jokaisesta pidän mutta sen voin sanoa että jokainen on kokonaisuutena aina edellistä parempi minusta.

Ylipäätään tämä on musiikkia joka kestää ja jota kestää.
Ja kyllä tämä laulaja on äärimäisen sympaattinen, en muuta sano.

Tuija kirjoitti...

Juuh, tiedän ja muistan, että jaamme tämänkin tykkäämisen. :) Minulta taitaa puuttua yksi levy. Olen samaa mieltä siitä, että levy levyltä on tuotanto parantunut. Auennut ja kiteytynyt. Vanhemmilla levyillä on biisejä, jotka ainakin minusta tuntuvat sisäänpäin kääntyneiltä ja sillä tavalla vaikeilta. Mutta parhaat todella kestävät. Voin kuunnella yhtä ja samaa biisiä vaikka kuinka monta kertaa peräjälkeen eikä kulu mihinkään. Tunnelmat ovat niin vahvoja ja rakenteet epätyypillisiä. Ja joo, Guy vaikuttaa todella mahtavalta tyypiltä, siis kerta kaikkiaan. Älykkäältä ja huumorintajuiselta, itseironiselta ja herkältä. Pääsispäs joskus Elbow'takin kuuntelemaan.