maanantaina, syyskuuta 14, 2009

Juhannustaikaa

Iltalenkillä koiran kanssa kolusimme tien pientareet kumpikin vaan vähän eri syistä. En ollut uskoa silmiäni: seitsemän sorttia kesäkukkia syyskuun 14. päivä. Ja bonuksena puimurin jättämä. Kyllä kai näillä jo vähintään tulevan sulhasen, ensi vuoden sateet ja paisteet tai neuleonnen ennustaa?

Neuleista puheen ollen. Koska olen lähiviikkoina purkanut luovuuteni salaisiin kilpasukkiin, joudun nyt esittelemään vain keskeneräisiä nysväkkeitä.


Ei tästä housuja tullutkaan, tulee kukkaro. Vuori, vetoketju ja päällisen koristelu, ehkä omaperäisesti napilla, vielä puuttuu.


Pienempi poika haluaa Harry Potter -kaulaliinan. Sandnes Garnin Sisu punaisen ja kullan väreissä on odotellut pussukassaan jo jonkin aikaa. Eilen ryhdyin vihdoin työhön. Vähän jo kaduttaa, että valitsin ohuen langan. Ajattelin, että kaulaliinasta siten tulisi mukavampi käyttää, mutta unohdin, kuinka paljon hitaampi se on kutoa. Huivista tulee putki ja toivottavasti ei ihan kauhean pitkä. Tämä tasaraitainen malli nimittäin on Alisonin Charmed Knits -kirjan mukaan 1. ja 2. luokkalaisten huivi ja poika on jo ekalla...

3 kommenttia:

LankaLuolan Marika kirjoitti...

Tuossa illalla lapsukaisten kanssa syötiin vattuja ja mietin ettei ihan äsken oo meillä ollu vattu aika näin pitkä ja runsas kui tänä vuonna! Ollaankohan tosiaan vasta heinäkuussa menossa =O

Saija kirjoitti...

Oooh! Vadelmia! Niitä en ole nähnyt enää vähään aikaan, mutta ehkä en ole edes katsonut.

violet kirjoitti...

OHO noille kukille!
Hieno löytö tähän aikaan vuodesta.