keskiviikkona, helmikuuta 18, 2009

Karisma


Mies lähti työmatkalle ja käy samalla tapaamassa ystäviämme Sveitsissä. Tuliaisiksi melkein 1-vuotiaalle pojalle syntyi viikonloppuna pikapikaa Celestine Sox, pehmopallo, jonka ohje löytyy Berrocon sivuilta. Pallosta on siellä myös virkattu versio. Lankana syksyinen messuostos BC Garnin Sock wool: 75% superwash wool/25% nylon ja väri 04. Puikot 2,5. Lanka oli mukavaa neuloa, teen siitä varmasti sukatkin, kunhan ehdin ja inspiroidun.
Karisma: sitä joko on tai ei. Tällä miehellä sitä on. Kävimme Tuijan kanssa kuuntelemassa James Bluntia Hartwall Areenalla. James lauloi uskomattoman hyvin ja sai lämpimällä olemuksellaan kylmän Areenan tuntumaan pieneltä klubilta. Tuntui kuin ystävät olisivat kokoontuneet viettämään iltaa yhdessä. Toivottavasti mies ei kadota aitouttaan uran edetessä. Edellinen todella hyvä konserttikokemus on ollut Shakira, joka oli yhdistelmä iloista ja sydämellistä naapurintyttöä, seksiä tihkuvaa povipommia ja todella taidokasta laulajaa. Kummastakaan en etukäteen odottanut kovin paljon ja yllätyin positiivisesti, suorastaan hämmästyin. Maaliskuussa minulla on tilaisuus lähteä kuuntelemaan Emilíana Torrinia Lontooseen. Odotan keikalta todella paljon, myös lämpöä ja aitoutta. Toivottavasti ei tarvitse pettyä. Ja ensi kesänä on sitten edessä Madonna, ellei hän päätä peruuttaa konserttiaan. Siltä konsertilta en odota musiikillisesti ihmeitä ja jotenkin luulen, että lämpö ja aitous ei tule olemaan se juttu. En kuitenkaan uskalla epäillä häntä karisman puutteesta.

1 kommentti:

katya kirjoitti...

Kiva tuliaisidea pienelle! Karisma on kylla lahja. Huippua, etta oot paassyt hienolle keikalle ja tuleva Lontoon keikka kuulostaa mukavalta kans! En ollut kuullut Emiliasta aiemmin, mutta piti tsekata. Hyva ensivaikutelma.