keskiviikkona, maaliskuuta 18, 2009

Hirviöelämää


Muistatteko vielä tämän?
Tein innostuksissani heti perään toisen, keltaisen helmineuleversion. Koska ensimmäisestä Mariosta tuli loppujen lopuksi hiukan liian löysä, vähensin silmukoita. Noh, koska tein myssyä junassa enkä millään kehdannut sovittaa sitä peilin puuttuessa, siitä tuli tietenkin liian pieni. Myssy oli odottanut purkamisinnostusta jo monta viikkoa, kunnes sunnuntaina vihdoin tajusin: sehän olisi sopiva pienemmälle pojalle.

Maanantai oli sairastamispäivä ja pientä puuhaa oli keksittävä. Poika halusi myssyynsä Gormitin (lapsettomille tiedoksi: ne ovat pieniä muovisia otuksia, joita saa ostaa "sika säkissä" -meiningillä ja joita pienet pojat mielellään tietysti keräävät.), johon en suostunut. Poika yllätti minut hakemalla vihon ja piirtämällä hurjan yksisilmäisen värikkään hirviön.


Selvä se, toteuttamiskelpoinen idea. Kaivoin huovutettujen villapaitojen jämäpalat ja askarteluhuovat, napit ja langat esiin ja ryhdyin työhön. Tässä lopputulos.



6 kommenttia:

Nasti kirjoitti...

Vau, todella hurmaava hirviöpipo!

Vilma kirjoitti...

Oho miten upea! Ja on varmaan pojalla kovassa käytössä, kun kerran on ihan ikiomaa designia. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Blogissani on teille jotakin, poiketkaahan =D

Saija kirjoitti...

Nasti, kiitos.

Vilma, kiitos ja täytyy tunnustaa, että pipa on parin päivän käytön jälkeen osoittautunut hieman liian korkeaksi, joten pikkasen joudun purkamaan päälaelta.

Tiina, suurkiitos Hyvän mielen blogi -tunnustuksesta!

Anonyymi kirjoitti...

WAU! Upea luomus - ja hienoa yhteistyötä designissa. :)

Peanut kirjoitti...

Olet todella hyvin onnistunut tuottamaan pyydetyn hirviön, melkein yks yhteen. Hieno!