sunnuntaina, marraskuuta 18, 2012

Höpönassut kässymessuillaEilen oli retkipäivä: kävimme Saijan ja Saila-ystävän kanssa Tampereen Kädentaitomessuilla. Väkeä oli kuin pipoa ja pääkaupunkiseudun suhteellisen sosiaaliseen jonotuskulttuuriin tottuneelle tuli yllätyksenä, kuinka joku saattaa kävellä päälle jopa kahvilajonossa. Jonossa, jossa ollaan jo valmiiksi likeisissä tunnelmissa eikä tiivistämisen varaa ole. Hui, apua! Kaiken hulinan keskellä selvitimme kuitenkin tiemme mm. koulukaverini omistaman Tikkurituotteen pororukkasten sekä Kerän, Villavyyhdin (suurkiitokset arpajaisvoittolipusta!) ja Titityyn lankaihanuuksien äärelle. Minä nuuskutin tehokkaasti myös Teippitarhan teippejä ja Seija Ranttilan saamelaisaiheisia pussukoita. Kaikkein vaikuttavin juttu taisivat kuitenkin olla minulle Eija Kosken himmelit. Voi että ne olivat kauniita! Ja moderneja! Nyt on pakko kaivaa esille 80-luvulla hankkimani pitkä himmelineula ja yrittää askarrella edes pieni oma himmeli. Himmelinpoikanen.


Nämä bloggaajat unohtivat kamerat kotiin, mutta Saila näpsi kuvia kännykällään. Ja naureskeli, kuinka siskosten silmät loistivat ja kikatus oli herkässä, kun olimme kärkijoukoissa hakemassa Arnelta ja Carlokselta nimmareita nukkekirjoihimme. Kyllä olivat sedät ihan yhtä söpöjä ja rentoja livenä kuin youtube-videoilla. :)


Tässä vielä miekkoset saksalaisessa haastattelussa:3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Voi, teillä oli varmasti ihan hirmuisen kivaa! Kunpa oisin saanut olla mukana... ;) Kävitkö Titityyssä kyselemässä Holstien perään?

Anonyymi kirjoitti...

Olisinpa tiennyt, että olet menossa tuonne! Olisin heti tilannut Arnen ja Carloksen kirjan nimikirjoituksilla varustettuna:) t. M, teatterikamusi;)

Tuija kirjoitti...

Mia, meillä oli tosiaan ältsin kivaa! Tai ainakin minulla ja toivottavasti niillä kahdella muullakin. En vaan nyt näköjään osannut kuulutella retkestämme, kun minäkin olin tavallaan kuokkavieras ja samaan pakettiin kuului myös kyläilyä. Mutta juu, sain juuri ennen messuja Titityystä viestin, että Holstit ovat saapuneet, ja kävin sitten hakemassa valmiiksi pakatun paketin heiltä. Tosin taisi samaan pussiin sujahtaa joku ylimääräinenkin kerä... :)

Anonyymi M, heippa vaan. :) Olikos niin, että A&C eivät olleet tänä vuonna ollenkaan Helsingissä nimmareita jakamassa? Toki olisin pyydystänyt sinullekin nimmarin, kun olisin tajunnut asiaa mainostaa. En edes tiennyt, että sinulla on minkäänlaista kiinnostusta näiden heppujen ja/tai neulepallojen/-nukkien suuntaan. ;)