tiistaina, joulukuuta 14, 2010

14Olen laulanut Britteniä eri kuoroissa parikymppisestä lähtien ja pidän valtavasti, mutta teokseen, josta tämä pätkä on peräisin, tutustuin vasta hiljattain. Huiman hieno kuoro ja ihanaa talvimusiikkia.

Benjamin Britten: In Freezing Winter Night
(teoksesta A Ceremony of Carols)
Cambridgen yliopiston Trinity Collegen kuoro

4 kommenttia:

Elli ja Aura kirjoitti...

Juuri tätä Britteniä minä olen laulanut useasti, tai siis koko Ceremony of Carolsin, viimeksi pari vuotta sitten. Muuta Britteniä ei edes ole tullut laulettua.
Elli

Tuija kirjoitti...

Ooh, onnekasta. Koko teos on minusta valtavan hieno. Uskaltaako kysyä, missä kuorossa? Minä olen laulanut Rejoice in the Lambiä, A Boy Was Bornia parin eri porukan kanssa ja nykyisen kuoron kanssa levytimme juuri A Hymn to the Virgin -pikkubiisin.

Elli ja Aura kirjoitti...

Tietenkin uskaltaa kysyä ja "uskallan" myös vastata! Ceremony of Carolsia olen laulanut Serenassa. Tätä kuoroa ei tosin enää ole, mutta onneksi teos löytyy joululevyltämme :) Nykyään laulankin sitten ihan eri poppoossa, eli Grex Musicuksessa.
Elli

Tuija kirjoitti...

Ok, Marjukka Riihimäen porukassa sitten. En tunne häntä henk.koht., mutta tunnen hänen kuoroissaan laulaneita ja olen kuullut hänen olevan tosi innostava johtaja. Kiva juttu! Minäkin olen rohkea :). Olen "kotoisin" Lahden musiikkiluokilta ja Paavo Kiisken opeilla mennään. Pääkaupunkiseudulle tultuani lauloin ekaksi Liimolan Heikin Taivallahden kamarikuorossa, sittemmin EOLissa ja Lumen valossa. Nykyään olen Novena-kamarikuorossa.